Icoon Mobiliteitsgarantie

Gratis
Mobiliteitsgarantie bij
een onderhoudsbeurt

Tot 200.000 km

Pand Autocenter Bol

Bel 0595-433000
en
ontdek ons verrassend
lage APK tarief!

Icoon Mobiliteitsgarantie

VW-occasion

Gecertificeerd-Bovag-Lease-Service-Center


Bol Brommobielen

Zoekt u een


Gespecialiseerd in:

Opel logo

VW logo

Audi logoAutocenter Bol, hét autocentrum van Noord Groningen!

Autocenter Bol in Uithuizen is hét autocentrum van Noord Groningen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto's. Wij zijn specialist in Opel, Audi en VW, maar ook andere merken kunnen wij leveren. 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de Theo Bol Nieuwsbrief

Nieuwe banden nodig? Kies en bestel ze online!

Naar de Bandenwebshop

Nieuwe auto's

Autocenter Bol heeft jarenlange ervaring met een breed scala aan automerken. Daardoor zijn wij de ideale partner in Noord Groningen voor de aanschaf van uw nieuwe auto.

Ruime voorraad Occasions

In onze ruime voorraad occasions treft u alle gangbare merken aan als Toyota, Opel, Renault, Citroen, Hyundai, Volkswagen, Honda en Mercedes. Wij letten erop dat onze voorraad van gebruikte auto's aansluit bij de vraag van de markt. Hebben wij het door u gezochte model niet op voorraad, dan kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring en ons voor u laten zoeken.

Onderhoud met hart voor kwaliteit

Direct Online Offerte - Werkplaatsafspraak maken

Naar Offerte & Werkplaatsafspraak
Rijdt u in een Opel, Audi of VW, dan kunt u bij ons voor al uw onderhoud terecht. Naast het reguliere onderhoud zijn we voor deze merken ook uitgerust voor al het specialistisch onderhoud, zoals motorrevisie, storingsanalyse van het motormanagement en het vervangen van de distributieriem of ketting. Echter, we beperken ons niet tot deze merken. Regulier onderhoud voeren we uit voor alle merken.

Kwaliteit staat bij ons voorop, maar we letten ook op de kosten. We stemmen de werkzaamheden voor aanvang met u af en zullen u informeren als er onverwachte afwijkingen aan het licht komen. Om het autorijden voor u betaalbaar te houden, kunnen wij u adviseren over goedkopere alternatieven zoals het gebruik van gereviseerde onderdelen.

Voor kleine werkzaamheden zoals het vervangen van een kapotte lamp kunt u zonder afspraak gebruik maken van onze expres service.

Campers

Autocenter Bol heeft een uniek concept ontwikkeld voor het ombouwen van busjes tot camper. Ook voeren wij specialistisch onderhoud uit aan campers zoals controle van de gasinstallatie en de elektrische voorzieningen.

Bol Brommobielen

Bent u op zoek naar een brommobiel? Bol Brommobielen heeft als Aixam dealer een compleet assortiment 45 km auto's. Ook voor gebruikte brommobielen kunt u bij Bol Brommobielen terecht.

Pand Autocenter Bol

 


Disclaimer