Bel 0595-433000
en
ontdek ons verrassend
lage APK tarief!

Icoon Mobiliteitsgarantie

VW-occasion

Gecertificeerd-Bovag-Lease-Service-Center


Bol Brommobielen

Zoekt u een


Gespecialiseerd in:

Opel logo

VW logo

Audi logoFinancieringen

Autocenter Bol kan u ook een op maat gemaakte financiering aanbieden zodat u zorgeloos kunt rijden en wij voor u de zaken in orde brengen. Dit doen wij al jaren in samenwerking met Ribank.

Ribank N.V. is als financieringsmaatschappij al ruim 55 jaar actief op het gebied van kredietverlening en mede gespecialiseerd in de automotive sector.

Ribank is een dochtermaatschappij van Crédit Agricole Deveurope B.V. en is onderdeel van de Crédit Agricole Group, de grootste financiële groep in Frankrijk. Ribank behoort tot de grootste financieringsmaatschappijen in Nederland en is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland(VFN).

"Financieren op maat" staat bij Ribank centraal. Wij kijken en denken verder dan alleen het financiële plaatje. U wilt toch ook eerlijk advies, passende oplossingen en voldoende financiële reserve behouden om aangenaam te kunnen leven?

Met onze voordelige financieringen, verzekeringen en concepten bent u verzekerd van een op maat gesneden aanbieding. Rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren, mogelijkheden en omstandigheden. Daarbij wordt ook niet vergeten dat u na verloop van tijd weer toe bent aan een nieuwe auto, motor, caravan en/of andere zaken.

Door het hebben van een efficiënte organisatie houden we de tarieven scherp. Dankzij het ongecompliceerde karakter van onze producten en diensten bent u in staat om uw financiële - en/of verzekeringszaken snel en probleemloos te regelen. Of het nu via uw dealer/tussenpersoon, per telefoon, per fax, per brief of via het internet is.

Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30095283 en geregistreerd bij Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12010739.

Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van kredietverlening kan Ribank u zorgeloos laten genieten!

 


Disclaimer